Äntligen

by miobrev

Nu har andra fristående boken om Annie kommit. Det är en härlig känsla att få se den, färger och tryck precis som de ska vara. Jag hoppas nu att den ska läsas för många barn, att de ska känna igen sig i alla känslor som man har inom sig, och få känna att det är som det ska. Man får vara arg, även om det känns som om de vuxna inte tycker om det. Man får det lika mycket som man får vara glad. Eller ledsen. Eller blyg. Eller busig. Eller just ingenting.

Beställ gärna boken från förlaget, 119:- plus frakt, den passar för alla barn upp till 6 år ungefär, äldre om man just börjat läsa själv, kanske. Vill ni ha en hälsning i så kan ni beställa den direkt från mig. Den finns också på t.ex. Bokus. Du kan provläsa också.

Morfar har berättat är första delen.

Här kan du läsa pressmeddelandet om boken. “Nyfikenhet och trygghet i sjukhusmiljö” har de satt som rubrik. Det är inte riktigt så jag upplevde mina sjukhusvistelser som barn, men jag hoppas att många kan känna så idag när föräldrarna får vara med och när vården har förstått att barnens perspektiv måste tas i beaktande.

img_2910 img_2912 img_2908