Vackert, ursprungligt, sexigt, sorgligt och gratis

by miobrev

img_2236

Det finns ett museum som visar konst av högsta kvalitet. De har ingen fast samling, utan allt är tillfälliga utställningar, ibland högst tillfälliga, från endast några timmar till veckor. Det är ett slags pågående interaktivt konstprojekt över hela världen, utan början och utan slut. Ingen inträdesavgift och helt fria öppettider. Du är välkommen att känna, dofta och till och med smaka på utställningens alla konstverk, efter eget omdöme. Man kan ana ett tema om livsprocesser. Det är vackert, ursprungligt, sexigt, sorgligt och ibland grymt i sin obeveklighet. Konstnären går under pseudonym och du är fri att själv spekulera och bilda dig en uppfattning om vem han eller hon (den eller det) är, men du får inte pådyvla andra din uppfattning, var och en har rätt till sin egen upplevelse.

Museum Of Nature Art, MONA

I Dalarna har de senaste dagarna utställningen “Frost” visats:

 

img_2239

img_2238

img_2233

img_2220

img_2204

“Frost” kommer att visas då och då på olika platser i Sverige under ett antal månader framåt, så passa på att hålla ögonen öppna där just du befinner dig.