Barn på sjukhusdagen

by miobrev

Det är tråkigt att ligga länge på sjukhus. Det går åt mycket förströelse, t.ex. böcker. Böcker var min räddning när jag var liten. Därför är jag glad att mitt förlag uppmärksammar den här dagen (6/4) “Barn på sjukhusdagen” och ger ett jättebra pris på några böcker som är speciellt riktade till barn som just nu är sjuka. De passar för övrigt till alla barn så gå in och beställ om du känner något barn. 49:- (ord 129:-)

Idus förlag: 

“Barn ska inte behöva bli sjuka, men tyvärr så händer det.
Inför en sjukhusvistelse, kort som lång, hoppas vi att dessa böcker kan fungera som verktyg för samtal, att skratta till och diskutera.

Den här dagen och följande böcker vill vi tillägna de barn och föräldrar som bor på sjukhus eller tvingas ha sjukvård i hemmet.”

www.idusforlag.se

Barn på sjukhus