Ses vi på lördag?

by miobrev

Då kommer jag och några andra författare att finnas på plats på söder i Stockholm för att hänga, sälja böcker och träffa vänner och okända. En avslappnad stund mellan dag och kväll med möjlighet att köpa både barn- och vuxenböcker till dig själv eller någon annan. Du är så välkommen att titta in en sväng, kanske köpa ett glas vin eller en kopp kaffe, handla en bok eller två, eller bara säga hej. Jag skulle bli glad! Ingen anmälan behövs, bara kom förbi. Läs mer om Books, mingle and wine. Scrolla ner bland inläggen för att läsa författarpresentationerna också, det är grymma författare.

Ja, vi ses?

Lördag 19 mars kl 14.30-16.30

FECA Pizza al Taglio & Pasta Bar, Torkel Knutssongatan 35, Stockholm (T-bana Mariatorget)

9382506902_871b1555a2_k

Foto: Cinzia Giordano, Flickr