12 december. Brev från mig till mig (och kanske dig)

by miobrev

IMG_4445

Foto från Ellen Keys arbetsplats på Strand,

vistelsestipendium 2014

Hej Maria,

Du säger att du vill ha ett inspirerande liv? Känna kreativitet?

Se till att skapa det. Sätt dig i rörelse, sjung, måla, skriv, lyssna, spela, tala, bygg, skapa. Inspirationen som du längtar efter kommer att fylla dig. Öka din energi genom att börja göra det du längtar efter och du kommer att märka att inspirationen och lusten dras till dig som en magnet. Du har känt det förr, eller hur?

De tillfällen i livet då du är som mest inspirerad är de tillfällen då du är mest engagerad. Så engagera dig och bli inspirerad.

Tala och du kommer hitta din röst, dansa och du kommer hitta din rytm, arbeta hårt för det du vill och du kommer hitta en mening med ditt arbete. Börja vandra mot dina mål och du kommer hitta nya vägar dit.

Rodret kan bara styra båten när båten är i rörelse.  På samma sätt kommer inspirationen kunna leda dig om du själv ser till att sätta dig i rörelse mot det du vill. Börja ta små steg, var beredd att offra något för det du verkligen innerst vill.

Att vänta på inspiration är bara en ursäkt för att du ska slippa anstränga dig. Sluta vänta, börja röra dig åt den riktning du vill, och se till att det finns utrymme i ditt liv. Om det är det du vill.

Allt gott,

från Maria

 

Ps.

Inventeringsövning:

Skriv tio meningar utan att tänka allt för mycket, bara skriv det som faller dig in. Meningarna ska starta med:

Jag känner mig som mest inspirerad och levande när…

Ds

IMG_2024