Så länge det finns tantbadrockar…

by miobrev

… så finns det hopp. Jag vet inte exakt vad kopplingen är, men världen skuttar till en aning i ren glädje när jag ser en sådan badrock. Det är något gammaldags tryggt med badrockar som inte har ett fint märke, som inte är sobert enfärgade och går omlott med ett tjusigt snitt. Det finns överhuvudtaget något förhoppningsfullt  med damer som inte är så särskilt snitsiga utan rejäla och bekväma. De är praktiska på ett ickeängsligt sätt. En vacker dag hoppas jag att jag ska våga komma ut som en sådan tant. Jag är inte riktigt mogen än, men kanske alldeles snart.

14557292310_419c331058_k

Nu går vi ner och tar ett dopp. Varken mer eller mindre. Liksom.

 

 

Tack Rickard för påminnelsen om den här bortglömda tryggheten i en skakig värld.

Foto: Rickard Taubner (https://www.flickr.com/photos/mrpianoman)