Releeease Me!

by miobrev

2348238715_296ff5207d_z

Naturligtvis vill jag fira att boken äntligen blivit antagen och utgiven! Själva festen kommer att gå av stapeln på söder i det gamla Barnängshuset. Jag tänker mig en härlig, minglig, mångordig kväll med vänner, familj, bekanta, vänners vänner och andra som är intresserade av boken. Välkommen du med!

“Om natten är samma himmel mörk” heter alltså anledningen till att jag vill fira. Boken som är min debutroman och handlar om en dåtid som inte släpper taget, ett beslut, en resa, en bro att hoppa ifrån och människor som kommer i varandras väg då det till synes är för sent. När blir det för sent? Går det att byta riktning?

Det kommer att finnas dryck och något lätt att äta, trevligt sällskap, uppläsning och bokförsäljning. Musikanläggningen finns på plats och en lång Stockholmsnatt för den som vill. Kom från klockan 19.00.

OSA: senast 2014-03-21 till mariabom@casselbrant.se

När? 29 mars 2014

Var? Stockholm Design Stop. Nackagatan 6, Stockholm

Hur? Hur kul som helst!

Boken kommer förstås att finnas att köpa där, man kan också maila mig och beställa om man inte vill komma men få ett signerat exemplar. Den finns nu också att beställa på förlagets hemsida:

http://www.idusforlag.se/om_natten_ar_samma_himmel_mork

3D Om Natten 1500px

 (Foto Golden Gate Bridge: http://www.flickr.com/photos/sniperphotoshots)