2014. Jag behöver inte.

by miobrev

5635321887_4d50ba9cb7

Save me a dance. I´ll meet you there.

Årets löfte är att inte ge något nyårslöfte. Man behöver inte det. Tänkte bara säga det. Och en sak till. Om man redan har gett sig själv ett nyårslöfte så måste man inte hålla det. Man måste inte ens ha för avsikt att hålla det. Man måste väldigt lite när man tänker närmare efter. Väldigt lite. Så känn dig fri. Se vad som händer om du tar bort lite måsten. Du behöver inte. Själv ska jag försöka släppa kravet på att lösa de stora frågorna om meningen med livet, sanningens gåta osv Själv ska jag eventuellt släppa kravet på att försöka lösa de stora frågorna.

8442426502_ecb5bb18e7_b

Eller inte. Jag kanske försöker lösa dem i år. Jag får se. Jag behöver inte bestämma mig.

 

(Foto Flickr: Andrea Rose, Jesus Solana)